ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

09 Νοεμβρίου, 2018
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ






Υλικά
 
  • 1 πακέτο ταλιατέλες ή αλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
  • 1 μέτριο κουνουπίδι (830 γρ - 630 μετά το καθάρισμα)
  • 2κ.σ.μουστάρδα απλή
  • 2 κ.σ τριμμένο αποξηραμένο κρεμμύδι
  • 40gr.διατροφική μαγιά ή παρμεζάνα για τους μη vegan
  • 2 κ.σ τριμμένο αποξηραμένο κρεμμύδι
  • Αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Χυμό απο μισό λεμόνι


Εκτέλεση

Πλένουμε το κουνουπίδι καλά, καθαρίζουμε και κρατάμε μόνο τα μπουκετάκια (κόβουμε όσο μπορούμε τα κοτσάνια). Τοποθετούμε στην κατσαρόλα τα μπουκετάκια κουνουπιδιού και βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 12-14 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
Τοποθετούμε το κουνουπίδι στο μπλέντερ με λίγο από το νερό μέσα στο οποίο έβρασε. Αλέθουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε ξανά και δοκιμάζουμε. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι αν χρειάζεται.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Σουρώνουμε τις ταλιατέλες χωρίς να ξεπλύνουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο, τη σάλτσα μας και ανακατεύουμε καλά Σερβίρουμε αμέσως και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.

Καλή επιτυχία

Για περισσότερες συνταγές Miss Healthy Living