Προβληθειτε Μαζι Μας!

Το The Garden Magazine είναι το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό, προσφέροντας στους αναγνώστες μας έναν πλήρως εξατομικευμένο και εμπεριστατωμένο περιεχόμενο. Έχουμε κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση του κοινού, καθώς έχουμε λάβει διακρίσεις για την ποιότητα των περιεχομένων μας. Με το ισχυρό μας αναγνωστικό κοινό και την επίδρασή μας σε αυτό, είμαστε το ιδανικό μέσο για την προώθηση των προϊόντων σας.

Ως περιοδικό με μεγάλο αναγνωστικό κοινό, λοιπόν, έχουμε για εσάς μια ολοκληρωμένη πρόταση  προώθησης των προϊόντων σας, μέσω της αρθρογραφίας, του Newsletter και του banner του περιοδικού μας.
 
Πιο αναλυτικά:


  1. Αρθρογραφία

Μέσω της αρθρογραφίας στο περιοδικό μας μπορούμε να αναρτούμε 1-2 άρθρα το μήνα τα οποία θα αφορούν παρουσίαση των προϊόντων σας ή να γίνεται τοποθέτηση των προϊόντων σας σε σχετικά άρθρα. Το αναγνωστικό μας κοινό, είναι αρκετά μεγάλο και λόγω της χρόνιας εμπειρίας μας στο χώρο δείχνει εμπιστοσύνη σε αυτά που επιλέγουμε να προωθήσουμε.


  1. Newsletter

Το newsletter μας αποτελεί έναν ισχυρό μηχανισμό προώθησης που φέρνει τα προωθούμενα προϊόντα απευθείας στο κατώφλι των αναγνωστών μας! Το Newsletter μας, διαθέτοντας ένα κοινό 3K+ παραληπτών οι οποίοι αγαπούν ή εργάζονται γύρω από τον κήπο, θα φέρει την επιθυμητή προβολή και θα αυξήσει το ενδιαφέρον για την εταιρία σας. Απευθυνόμενοι σε αμιγώς επαγγελματίες του χώρου, θα δημιουργήσουμε ένα νέο δίκτυο πωλήσεων για τα προϊόντα σας.
Θα μπορούσαμε να στέλνουμε λοιπόν διαφημιστικά newsletter ανά 2 εβδομάδες, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα διατήρησης banner με την επωνυμία σας και στο εβδομαδιαίο  newsletter που προωθούμε τα άρθρα μας.


  1. Banner

Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης διαφημιστικού  banner στη σελίδα του περιοδικού μας, το οποίο θα προβάλλεται σε κάθε σελίδα. Το banner αυτό μπορεί να είναι της μορφής logo με σύνδεσμο στο site σας, εναλλασσόμενες εικόνες με τα προϊόντα σας ή με τα στοιχεία της εταιρίας.Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία της εταιρίας σας και θα σας καλέσουμε άμεσα για να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους προβολής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους

 
  • Καλώντας στο τηλέφωνο : 210. 77.12. 713
  • Μέσω email info@gardenmagazine.gr