Λουλουδι - Συνθεση

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΒΟΛΒΟΙ

Φυτέψτε τους βολβούς στο κατάλληλο βάθος. Γενικά, δύο έως τρεις φορές το βάθος του μεγέθους του . Χρησιμοποιήστε ένα οργανικό λίπασμα για όλες τις χρήσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για καλύτερη άνθιση.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ

Είναι ενδιαφέρον να φτιάξες έναν μονόχρωμο κήπο.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Το κόκκινο κάθεται απέναντι από το πράσινο στον χρωματικό τροχό, και έτσι είναι το συμπληρωματικό του χρώμα.

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Διατηρήστε δροσερούς τους εξωτερικούς χώρους με ομπρέλες που μπορούν εύκολα να μετακινηθούν ή να ρυθμιστούν καθώς αλλάζει η φορά του ήλιου. Μπορείτε να προσθέσετε ένα φιλόξενο λάκκο φωτιάς.

ΕΝΑΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Θες έναν λαχανόκηπο για την Άνοιξη ; Δεν γνωρίζεις τι λαχανικό να φυτέψεις ; Σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα λαχανικά για αυτήν την περίοδο!

10 ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η προσθήκη φυτών εσωτερικού χώρου σε ένα δωμάτιο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ανεβάσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας και όταν πρόκειται για την κουζίνα, η καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να έχει και κάποιες πρακτικές εφαρμογές.

TIPS ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΦΥΤΕΜΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Οι γλάστρες είναι υπέροχες και δείχνουν ωραία όταν τις τοποθετείτε ακριβώς δίπλα στο στο καθιστικό σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τα φυτά ακόμα και το άρωμα ακριβώς δίπλα σας.

ΤΙ ΦΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΟΥ ;

Μην βασίζεστε μόνο στα λουλούδια. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε στις ζαρντινιέρες και να έχουν μεγάλη διάρκεια τείνουν να είναι φυτά που επιλέγονται για μεγάλο χρονικό διάστημα ανθοφορίας (ετήσια) με φυτά που προσθέτουν ελκυστικά χρώματα, σχήματα και υφές φυλλώματος ( πολυετή).

ΕΥΦΟΡΒΙΑ Η ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ - ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ

Euphorbia Trigona Το καλό έντονο φως ή το έμμεσο ηλιακό φως είναι αυτό που αναζητά. Δέχεται πλήρη ήλιο το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά όχι απευθείας πάνω της το ηλιακό φως, γιατί μπορεί να της κάψει τα φύλλα.

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

Ποια όμως είναι τα κατάλληλα λουλούδια που μπορείς να προσφέρεις στην γιορτή των ερωτευμένων ;