Λουλουδι - Συνθεση

10 ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η προσθήκη φυτών εσωτερικού χώρου σε ένα δωμάτιο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ανεβάσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας και όταν πρόκειται για την κουζίνα, η καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να έχει και κάποιες πρακτικές εφαρμογές.

ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΑΠΟ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

TIPS ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΦΥΤΕΜΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Οι γλάστρες είναι υπέροχες και δείχνουν ωραία όταν τις τοποθετείτε ακριβώς δίπλα στο στο καθιστικό σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τα φυτά ακόμα και το άρωμα ακριβώς δίπλα σας.

ΤΙ ΦΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΟΥ ;

Μην βασίζεστε μόνο στα λουλούδια. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε στις ζαρντινιέρες και να έχουν μεγάλη διάρκεια τείνουν να είναι φυτά που επιλέγονται για μεγάλο χρονικό διάστημα ανθοφορίας (ετήσια) με φυτά που προσθέτουν ελκυστικά χρώματα, σχήματα και υφές φυλλώματος ( πολυετή).

ΕΥΦΟΡΒΙΑ Η ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ - ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ

Euphorbia Trigona Το καλό έντονο φως ή το έμμεσο ηλιακό φως είναι αυτό που αναζητά. Δέχεται πλήρη ήλιο το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά όχι απευθείας πάνω της το ηλιακό φως, γιατί μπορεί να της κάψει τα φύλλα.

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

Ποια όμως είναι τα κατάλληλα λουλούδια που μπορείς να προσφέρεις στην γιορτή των ερωτευμένων ;

ΦΥΤΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ

Ποια είναι εκείνα τα φυτά εσωτερικού χώρου με φύλλα καρδιάς ; Σας έχουμε συγκεντρώσει τα φυτά εκείνα που έχουνε μεγάλη καρδιά και το δείχνουν για την ημέρα των ερωτευμένων και όχι μόνο!

ΜΑΘΕ ΤΟΝ Philodendron micans ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μέρη του Philodendron Micans είναι γνωστό ότι είναι τοξικά για τις γάτες, αλλά η τρέχουσα βιβλιογραφία είναι αντικρουόμενη όσον αφορά τα επίπεδα τοξικότητάς του.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Τα φυτά που αναπτύσσονται σε χώρο με ελάχιστο φως έχουν συνήθως πιο αργούς ρυθμούς ανάπτυξης και χαμηλότερες απαιτήσεις σε νερό από εκείνα που εκτίθενται σε έντονη ηλιοφάνεια.

ΤΑ 5 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥΣ

Ως νέος στην απόκτηση ενός φυτού εσωτερικού χώρου, θα έχεις ενθουσιασμό αλλά και αρκετή αγωνία αν θα μπορέσεις να διατηρήσεις ζωντανό αλλά και ζωηρό το φυτό σου.