Λουλουδι - Συνθεση

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - ΠΩΣ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Η κηπουρική είναι η μελέτη της ζωής. Η απλή πράξη της φροντίδας ενός ζωντανού οργανισμού όπως είναι τα φυτά , το έδαφος δίνει στα παιδιά ένα θεμέλιο για την κατανόηση των αρχών της ανάπτυξης, της ωριμότητας, του θανάτου, του ανταγωνισμού, της συνεργασίας και πολλά άλλα μαθήματα που μεταφέρονται στις ανθρώπινες ζωές.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΒ

Οι υποτονικές αποχρώσεις της λεβάντας προκαλούν μια αίσθηση ηρεμίας, ενώ πιο φωτεινές αποχρώσεις του δημιουργούν ενθουσιασμό και δράμα.

ΤΑ 5 ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η διατήρηση των φυτών εσωτερικού χώρου στο γραφείο σας μπορεί να έχει ποικίλα οφέλη, από την αύξηση της παραγωγικότητας μέχρι και την μείωση της σκόνης.

ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Φυτεύοντας πολλά από τα αγαπημένα τους λουλούδια, μπορούμε επίσης να βελτιώσουμε το περιβάλλον για τις μέλισσες δημιουργώντας ένα ασφαλές καταφύγιο στους κήπους μας.

ΚΗΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Σε αυτό το άρθρο βρήκαμε τα καλύτερα φυτά για να δημιουργήσετε έναν κήπο χωρίς αλλεργίες! Φυτά που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φυτέψετε τα σωστά είδη φυτών.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ

Αυτή η ομάδα χρωμάτων περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από το γαλάζιο του ουρανού έως το βαθύ λουλάκι και από τα πιο μικρά φυτά μέχρι μεγάλους θάμνους.

ΛΙΘΟΚΟΝΙΑ – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά ΤΟΛΜΗΣΤΕ να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή το γραφείο σας με είδη επίπλωσης ανθεκτικά, ελαφριά διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα που θα βρείτε στην ΛΙΘΟΚΟΝΙΑ.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.

Πριν από οποιαδήποτε φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου, θα πρέπει πρώτα να γίνει η σωστή τοποθέτησή τους μέσα στο χώρο.

ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η θρησκεία, οι μύθοι, η τέχνη, η ιατρική, οι τελετές και πολλές άλλες δραστηριότητες ήταν συνυφασμένες με τα λουλούδια.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ

Πως να μετατρέψτε ένα κομμάτι του κήπου σας σε συνάντηση πολλών επικονιαστών