Κηπος

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν οργανωμένα παιχνίδια, αλλά μια ελαφριά, παιχνιδιάρικη προσέγγιση στον κήπο, τα βοηθάει να εμπλέξουν τις αισθήσεις τους και να εναρμονιστούν με τη φύση και τον κόσμο γύρω τους.

12 ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

Ποια φυτά κρατούν τα κουνούπια μακριά; Φυτέψτε αυτά τα 12 φυτά στον κήπο σας για την πολύχρωμη και αρωματική εμφάνισή τους, καθώς και την ικανότητά τους να κρατούν απρόσκλητα τα έντομα.

ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Πριν αγοράσετε φυτά εσωτερικού χώρου, ερευνήστε τα, όχι μόνο για τις αυξανόμενες συνθήκες, αλλά εάν θα είναι ασφαλή για τους τετράποδους φίλους σας.

ΦΥΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Όταν επιλέγετε φυτά για την αυλή σας, λάβετε υπόψη εάν είναι ασφαλή για κατοικίδια ζώα, με βάση εν μέρει τη συμπεριφορά του σκύλου ή της γάτας σας.

ΚΗΠΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΙΤΣΑΣ

Η καλλιέργεια ενός κήπου για πίτσα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ωθήσετε τα παιδιά σας σε εξωτερικούς χώρους και να τα παρακινήσετε να φυτέψουν, να συλλέξουν και να καταναλώσουν λαχανικά.

ΦΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Παρόλο που αυτά τα φυτά θεωρούνται μη τοξικά για τα κατοικίδια ζώα, λάβετε υπόψη ότι εάν εφαρμόζετε λιπάσματα και φυτοφάρμακα, ορισμένα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για τα κατοικίδια ζώα.

ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ

Για να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη συνύπαρξη, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα φυτά είναι ασφαλή για τους τετράποδους φίλους σας.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΗΠΟ

Τα φυτά με τολμηρές σιλουέτες έχουν μια καθαρή εμφάνιση που αισθάνεται κατάλληλη δίπλα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΟΝΩΝ - Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ἡ μνήμη του ἑορτάζεται τήν 5η Μαρτίου.

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τον κήπο μας είτε είναι μικρός ή μεγάλος, φτιάχνοντας έναν λαχανόκηπο για όλη την οικογένεια έχοντας τα δικά μας λαχανικά και φρούτα!