ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Miss Healthy Living 14 Μαϊου, 2020 Κήπος
Υλικά
 
500 ml γάλα καρύδας το οποίο έχουμε αφήσει μια ωρίτσα στην κατάψυξη (κονσέρβα και όχι ψυγείου
20 γρ μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρ
500 γρ σιρόπι αγαύης ή μέλι το οποίο να μην έχει έντονη γεύση
2γρ αλάτι
 

Εκτέλεση

Βάζουμε το γάλα καρύδας στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 4 λεπτά στη μέγιστη ταχύτητα.
στα 2 λεπτά θα έχει αρχίσει να πήζει


 

στα 3- 4 λεπτά - θα είναι σαν σαντιγύ (δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω)




Προσθέτουμε τη μαρμελάδα φράουλα, το αλάτι και το μέλι ή την αγαύη και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα

Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα σιλικόνης ή κέικ και αφήνουμε στην κατάψυξη. Δεν χρειάζεται άλλο χτύπημα. Μόλις παγώσει, είναι έτοιμο προς κατανάλωση.




 
Καλη Επιτυχία!

Για περισσότερες συνταγές  Miss Healthy Living