Το περιοδικο

Το ηλεκτρονικό περιοδικό «The Garden Magazine» είναι μια νέα προσπάθεια από ανθρώπους που ανήκουν στο χώρο της γεωπονίας και της αρχιτεκτονικής τοπίου και που όπως πολλοί άλλοι που ασχολούνται με το αντικείμενο, έχουν διαπιστώσει την έλλειψη ενός μέσου μαζικής επικοινωνίας που με επάρκεια θα καλύπτει την ανάγκη για πληροφόρηση, ενημέρωση και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα εφαρμογής των γεωτεχνικών επιστημών στην Ελλάδα καθώς και την υποστήριξη του επαγγέλματος.

Που απευθύνεται;
Σε όλους όσους, ένας διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος-κήπος, ανεξάρτητα από το μέγεθος, δεν είναι και δεν σταματάει στην «λύση» λίγο χώμα, λίγο σκάψιμο και ένα μάτσο λουλούδια? Με άλλα λόγια από τον χομπίστα κηπουρό μέχρι τον καταξιωμένο επαγγελματία.

Τι υποκινεί αυτή την προσπάθεια;
Το όραμα για ένα κόσμο που οι ανθρώπινες κατασκευές και το φυσικό περιβάλλον θα μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά, που ο κάθε άνθρωπος θα μπορεί να εκφράζει την επιθυμία για εξέλιξη και ευδοκίμηση και οι άνθρωποι που υπηρετούν τις γεωτεχνικές επιστήμες και την αρχιτεκτονική τοπίου θα συνεισφέρουν στην επίτευξη αυτών των προσδοκιών.

Στόχος του περιοδικού είναι,
να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τρόπο τέτοιο ώστε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη του κλάδου και του επιπέδου ζωής στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, συμμετέχοντας έντεχνα στον σχεδιασμό για τη δημιουργία ενός υψηλού βιοτικού, πολιτιστικού και φυσικού επιπέδου περιβάλλοντος που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Στις επόμενες γενιές ανήκουν
και οι εν δυνάμει μελλοντικοί Γεωπόνοι και Αρχιτέκτονες τοπίου που τώρα ως φοιτητές θα βρουν πληροφόρηση, ενημέρωση και βήμα επικοινωνίας μέσω αυτού του ιντερνετικού περιοδικού. Από τις ηλεκτρονικές σελίδες που θα ανανεώνονται και ενημερώνονται διαρκώς θα δίνεται η ευκαιρία και στον ανήσυχο ερασιτέχνη κηπουρό να βελτιώσει τις γνώσεις του, να ενημερωθεί για εκδηλώσεις του κλάδου (εκθέσεις κλπ), να ενημερωθεί για νέα προϊόντα, να ανταλλάξει απόψεις μέσω του forum, να αναζητήσει επαγγελματίες και εταιρίες της Ελληνικής αγοράς καθώς και να συμμετέχει σε on line έρευνες.

Από την άλλη μεριά,
οι επαγγελματίες του χώρου θα βρουν χώρο για προβολή είτε μέσω απλών καταχωρήσεων είτε με banners είτε ακόμα και με την προσφορά υλικού για άρθρα ευρείας θεματολογίας που θα δημοσιεύονται, σχετικά με κηποτεχνία, πράσινο και αρχιτεκτονική τοπίου ή ακόμα και για βιοπροϊόντα, βιοκλιματικό σχεδιασμό, βιοενέργεια μέχρι και για αυτονομία στον κήπο.
 


                                                                                                                    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
                                                                                                           Η ομάδα του Gardenmagazine