ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΑΛΕΥΡΟ (ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ)

10 Μαρτίου, 2020


Υλικά


100 γρ ρεβυθάλευρο
20 γρ τριμμένο αποξηραμένο κρεμμύδι
20 γρ διατροφική μαγιά
20 γρ ελαιόλαδο
200 γρ νερό
αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
ελιές σε ροδέλες
ντομάτα κομμένη σε καρέ
φρέσκο κρεμμυδάκι
1/2 κ.γ ρίγανη
 
Εκτέλεση

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ πιάτο και ανακατεύουμε.

Βάζουμε 1-2 κ.σ ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ψήνουμε την ομελέτα μας. Σε μέτρια φωτιά η δική μου ήταν έτοιμη σε 10 λεπτά.





Καλη Επιτυχία!

Για περισσότερες συνταγές  Miss Healthy Living