69η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

24 Απριλίου, 2023

Ανοίγουν οι πόρτες της ανθοκομικής έκθεσης Κηφισιάς την Πέμπτη 27 Απριλίου έως την Κυριακή 14 Μαΐου στο άλσος της Κηφισιάς, μια εκδήλωση που αγαπάνε πολλοί φίλοι της φύσης και της κηπουρικής από όλες της γωνιές της Αττικής και όχι μόνο. Το ποικιλόμορφο ελληνικό μεσογειακό τοπίο αποτελεί έμπνευση για το Θεματικό Πάρκο της 69ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς και δίνει μια ευκαιρία προβολής του ελληνικού στοιχείου  μέσα από την κηποτεχνία.
8 ελληνικοί κήποι μέσα από τη ματιά έμπειρων επαγγελματιών του κλάδου της Γεωπονίας και της Αρχιτεκτονικής θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Έκθεσης.
 

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αθήνα και την Ελλάδα. Περισσότεροι από 750 μαθητές από διάφορα σχολεία της Αττικής αναμένεται να επισκεφτούν την έκθεση και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία στον κόσμο της κηπουρικής.Η έκθεση δεν ξεχνά ποτέ τους μικρούς της φίλους! Θα πραγματοποιηθούν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, έτσι ώστε και οι μικροί επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία της έκθεσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kifissiaflowershow.eu/ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ