ΤΟ Gardenmagazine στην Flormart

25 Οκτωβρίου, 2019

EXHIBITION OF FLORMART

 

Το Gardenmagazine στην Flormart

Η Flormart είναι μία έκθεση πρασίνου που έκλεισε αισίως τα 70 χρόνια και είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ιταλία.
Στόχο έχει να συνδυάσει την ανθοκομία, η οποία ήταν πάντα ο κεντρικός τομέας της, με τις εφαρμογές του πράσινου στην αρχιτεκτονική τοπίου, στα αστικά πάρκα, στον κόσμο της έρευνας και των νέων επιχειρήσεων, να προωθήσει την περιοχή και να δημιουργήσει ένα αύριο πιο φιλικό και βιώσιμο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενεές.


Συμμετείχαν περισσότερες από 300 εταιρίες που η καθεμία εξέθετε μεγάλα και μικρά φυτά, διαφόρων ειδών λουλούδια, ειδικά φυτά που μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους, ιδέες για αρχιτεκτονική κήπου, σκιάσεις, διάφορα εργαλεία και πολλά ακόμα...Το περιοδικό garden magazine δεν θα μπορούσε να μην παρεβρίσκεται σε μια τόσο μεγάλη έκθεση καλύπτοντας το ρεπορτάζ και φέρνοντας κοντά σας ό,τι πιο καινούργιο.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την έκθεση και τους διοργανωτές που μας περιποιήθηκαν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, από το ξενοδοχείο μέχρι και την διασκέδαση και τις εκπαιδευτικές εκδρομές. Το μέλλον της έκθεσης
Τέλος, η Flormart είναι μια πολλά υποσχόμενη έκθεση καθώς στο μέλλον θα δημιουργηθεί και πάρκο με θέμα τον Galileo με τη βοήθεια του πανεπιστημίου της Πάντοβας. Επίσης θα υπάρξει περισσότερος χώρος και στο μέλλον ευελπιστούν να συνεργαστούν με μεγάλες εταιρίες.