ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΗΠΟ

26 Ιανουαρίου, 2023

Τα φυτά μπορεί να αδρανούν το χειμώνα, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για ότι χρειαστεί ο κήπος μας. Με λιγότερες δουλειές λόγω του χειμώνα είναι η ιδανική εποχή για να επανεξετάσετε τον κήπο σας και τις αλλαγές που τυχόν θα θέλατε.Ορισμένα έργα στην πραγματικότητα είναι καλύτερα να γίνονται στους μήνες εκτός λειτουργίας και υπάρχουν σίγουρα πλεονεκτήματα για να ξεκινήσετε τώρα.


Δείτε ξεκάθαρα

Ο κήπος το χειμώνα, σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα τι είναι εκτός ισορροπίας και πού μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στη δομή ή την οπτική υφή, είτε με τη μορφή φυτών είτε με τη μορφή σκληρών υλικών.

Ξεπέρασε τη βιασύνηΞεκινήστε τις παραγγελίες για είδη μεγάλης διάρκειας, είτε μεγάλα φυτά , υλικά όπως bbq, πέργκολες κα. Μην αφήνετε τους μεγάλους χρόνους παράδοσης την άνοιξη να απομακρύνουν το έργο σας. Παραγγείλετε νωρίς για να έχετε έναν έτοιμο κήπο την άνοιξη.

Αποφύγετε τις καθυστερήσεις

Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να λάβετε τις απαραίτητες άδειες για να αποφύγετε καθυστερήσεις εκκίνησης του έργου σας.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Βγάζω φωτογραφίες

Δημιουργήστε μια συλλογή φωτογραφιών με μηνιαίες φωτογραφίες του κήπου σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε το καλό, το κακό και το άσχημο για πληροφορίες όταν κάνετε τον χειμερινό σας προγραμματισμό του επόμενου έτους.

Κρατήστε ένα ημερολόγιο κήπου

Συμπεριλάβετε μηνιαίες σημειώσεις σε ένα ημερολόγιο κήπου για το τι λειτούργησε, τι όχι, πότε φύτρωσαν ή άνθισαν τα φυτά και ολοκληρώθηκε η συντήρηση τους.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

 

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ;


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤOΥ ΧΕΙΜΩΝΑ