ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ

09 Μαρτίου, 2020
Θέλετε να ανανεώσετε τα μπαλκόνια μας, δημιουργώντας μια καταπράσινη όαση ένα βήμα έξω από το σπίτι σας! Το μπαλκόνι αποτελεί συνέχεια του σπιτιού, και καλό θα είναι να το διαμορφώνουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να είναι λειτουργικό και καλαίσθητο παράλληλα.

Βασική προϋπόθεση όλων αυτών είναι, να ταιριάζει στο στυλ του σπιτιού μας. Είτε μεγάλο, είτε μικρό, είτε στενό, είτε φαρδύ δεν έχει σημασία, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν μικρόκηπο μέσα στην πόλη, φυτεύοντας ότι λουλούδι θέλουμε από λαχανικά μέχρι και μικρά δέντρα.

 
Εκτός από την επιλογή των φυτών που θέλετε να βλέπετε να μεγαλώνουν στη βεράντα σας, ένα επόμενο και πολύ βασικό στάδιο τόσο για την ανάπτυξή τους όσο και για την εικόνα τους είναι οι γλάστρες που θα επιλέξετε. 

Η εταιρεία Λιθοκονία δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής γλαστρών, ζαρντινιερών , φυτοδοχεία σε στήλες κ.α. Η πρωτοπορία της βρίσκεται στον συνδυασμό δύο ανθεκτικών υλικών  (πάνελ ξηράς δόμησης σε συνδυασμό με την πατητή τσιμεντοκονία, που χαρίζουν ιδιαίτερη μονολιθική και μοντέρνα αισθητική , ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα όπως 
  • Θερμομονωτικές ιδιότητες
  • Αντοχή στην υγρασία (μέσα & έξω) – καιρικές συνθήκες
  • Επιλογή διαστάσεων
  • Πλούσια επιλογή χρωμάτων & Τεχνοτροπιών
  • Ανεξίτηλα χρώματα στις ακτινοβολίες του ηλίου
  • Κατασκευές με όψη τσιμέντου & μονολιθικής αισθητικής
  • Ελαφριά & εύκολη τοποθέτηση
 

Είναι χειροποίητη κατασκευή και διατίθενται σε μια ποικιλία αποχρώσεων και τεχνοτροπιών καθώς υπάρχει και η δυνατότητας κατασκευής γλαστρών στις διαστάσεις που επιθυμείτε και που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και σε κάθε περίσταση.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site της εταιρείας https://lithokonia.gr


Σχετικά άρθρα   

TIPS ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΦΥΤΕΜΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

ΤΙ ΦΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΟΥ ;