Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

14 Φεβρουαρίου, 2022

Το λουλούδι αποτελεί το πιο ωραίο δώρο την ημέρα της γιορτής του έρωτα, αλλά και γενικότερα. Την ημέρα αυτή, ερωτευμένοι και φίλοι εκφράζουν τα συναίσθημα τους με λουλούδια.

Ποιά όμως είναι τα κατάλληλα λουλούδια που μπορείς να προσφέρεις ;


Κόκκινα τριαντάφυλλα, τα λουλούδια του έρωταΤο υπέροχο άρωμα και η ομορφιά τους τα κάνουν τα πιο δημοφιλή λουλούδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο. Συμβολίζει την αγάπη !
Μπορείς να προσφέρεις και τριαντάφυλλα σε συνδυασμούς χρωμάτων, όπως ροζ, λευκά ή δίχρωμα. Επίσης μπορεί να γίνει μίξη χρωμάτων, όπως μερικά ροζ τριαντάφυλλα ανάμεσα στα κόκκινα, για το λόγο ότι τα ροζ τριαντάφυλλα συμβολίζουν την «τέλεια ευτυχία».

Κρίνος


Κάθε χρώμα και ένα σύμβολο αγάπης. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή και μερικές φορές συναγωνίζονται τα τριαντάφυλλα. Αυτή η δημοτικότητα οφείλεται στο άρωμα και την ομορφιά τους.
Οι κρίνοι είναι διαθέσιμοι σε μια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών. Μπορείς να επιλέξεις το χρώμα ανάλογα με την προτίμηση του συντρόφου σου ή σύμφωνα με την έννοια που έχει το καθένα γιατί τα διαφορετικά χρώματα των κρίνων έχουν διαφορετικές σημασίες.

Έτσι το λευκό συμβολίζει την αθωότητα

  • το κίτρινο την πλούσια και γεμάτη χαρές ζωή

  • το ροζ την αγάπη και την αφοσίωση 

Η επιλογή για τη μέρα των ερωτευμένων είναι δική σου!ΟρχιδέεςΔιάλεξε ορχιδέες ως ένα ιδιαίτερο σύμβολο αγάπης Το όμορφο σχήμα, τα ιδιαίτερα χρώματα τους και το ότι κρατάνε πολύ, έχουν κάνει τις ορχιδέες πολύ δημοφιλείς. Δεν αποτελεί μια κλίσε επιλογή λουλουδιού , αλλά κάτι το διαφορετικό και το ιδιαίτερο!
Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Επέλεξε ανάλογα με τις προτιμήσεις σου στο χρώμα αλλά και το μήνυμα που θέλεις να περάσεις.Λίλιουμ
Τα λευκά Λίλιουμ ξεχωρίζουν για την ομορφιά, την «τάξη» και το στυλ τους. Αυτός που επιλέγει ένα μπουκέτο με αυτά τα λουλούδια είναι εκλεπτυσμένος και ξέρει πολύ καλά το έτερον του ήμισυ.
Οι άνθρωποι τα αγαπούν για το μεθυστικό τους άρωμα.Ζέρμπερες


Δηλώνουν την ομορφιά, την αθωότητα και την αγνότητα. Οι ζέρμπερες αναγνωρίζονται για την ποικιλία των χρωμάτων τους, οι οποίες δίνουν νότα χαράς και ευτυχίας.Τουλίπες

Οι τουλίπες είναι επίσης πολύ δημοφιλείς λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου καθώς συμβολίζουν τον «τέλειο εραστή». Υπάρχουν σε κόκκινο, μοβ, ροζ και κίτρινο, και είναι όλα κατάλληλα χρώματα για αυτήν την ημέρα.
Ηλίανθος

Ηλίανθοι, από όπου έχουν πάρει και το όνομά τους. Αυτά τα άνθη αντιπροσωπεύουν την ζεστασιά και την ευτυχία. Μπορούν, επίσης, να συμβολίσουν και την πίστη.
Τα φωτεινά κίτρινα άνθη δηλώνουν καλοκαίρι και δίνουν μια φρέσκια νότα ευτυχίας στον χώρο.