Λουλουδι - Συνθεση

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗΣ

To λουλούδι που ήταν ιερότερο όλων ήταν η παιώνια, γνωστή και σαν "βασιλιάς των λουλουδιών". Ήταν έμβλημα καλής τύχης, πλούτου και υψηλής θέσης.

«ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ» ΕΝΑ ΦΥΤΟ

Τα καλλωπιστικά φυτά μπορούν να γίνουν χρήσιμο εργαλείο διακόσμησης. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα κασπό, και τοποθετημένα σε καίριες θέσεις, μπορούν να απογειώσουν τον χώρο, να υπογραμμίσουν το στυλ ή να αποσπάσουν το βλέμμα από τα αδύναμα στοιχεία ενός δωματίου.

ΤΕΧΝΗΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Φυσικά ή τεχνητά λουλούδια γάμου;

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

Μπορούμε να μιλάμε για ψυχολογία στα φυτά?

ΑΕΙΘΑΛΗ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟΒΟΛΑ

Αν θέλαμε να φτιάξουμε έναν κήπο θα ήταν όμορφος αν επιλέγαμε αειθαλή και φυλλοβόλα φυτά και δέντρα έτσι σε όλη την διάρκεια του έτους θα είχαμε μια πανδαισία χρωμάτων στον κήπο μας.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ

Φρεσκάρουν και ζωντανεύουν την επιδερμίδα, αντικαθιστώντας το σκληρό και γεμάτο χλώριο νερό της βρύσης που δεν πρέπει να μένει στο δέρμα.

ΦΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Φυτά με πολλές αναμνήσεις, αφού σχεδόν όλες οι γιαγιάδες είχαν μια σκουλαρικιά ή έναν τηλέγραφο σε κάποιον ντενεκέ σε κανένα μπαλκόνι ή ακόμα και στον κήπο τους.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

O Ισπανός καλλιτέχνη αποξηραμένων λουλουδιών Ignacio Canales Aracil δημιουργεί ‘’ γλυπτά ‘’ χρησιμοποιώντας αποξηραμένα λουλούδια.

ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΑΠΟ ΑΜΜΟ

Πιατέλες από άμμο σε χρώματα ή συνδυασμούς της επιλογής σας, μπορούν να κατασκευαστούν σε τρία μεγέθη μικρές, μεσαίες και μεγάλες.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Κάθε σχέδιο αποτελείται από ένα είδος φυτού.