MY PLANT & GARDEN

22 Φεβρουαρίου, 2018
Στη μεγαλύτερη εμπορική έδρα της Ευρώπης, στην Ιταλία, η σημαντικότερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση για την κηπουρική, το τοπίο και τον κήπο διοργανώνεται τον Φεβρουαρίου 2018.
 

Η Myplant & Garden αλλάζει τον ιταλικό κόσμο των εμπορικών εκθέσεων στον κλάδο, καθιστώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της. Κερδίζει ολοένα και περισσότερη έγκριση ακόμη και σε διεθνές επίπεδο, προσελκύοντας εκθέτες, επαγγελματίες και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αυτό φαίνεται από τους αριθμούς ρεκόρ της τελευταίας έκδοσης: 3 ημέρες έκθεσης (22-23-24 Φεβρουαρίου), 567 εκθέτες (+ 30%> 2016, + 70%> 2015), εκ των οποίων το 21% προέρχονταν από το εξωτερικό (18 % το 2016), 110 επίσημες, διεθνείς αντιπροσωπείες αγοραστών στις αίθουσες, 40 συναντήσεις, σεμινάρια, συνομιλίες και εκδηλώσεις. Περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες (12% από το εξωτερικό).


Η Myplant & Garden η μοναδική εμπορική έκθεση που παρουσιάζει και προωθεί όλη την πράσινη βιομηχανία μέσω των 8 μακροοικονομικών της τομέων (φυτώρια, λουλούδια, διακόσμηση, τοπία, μηχανήματα, υπηρεσίες, φροντίδα κήπου, γλάστρες) (αρχιτέκτονες, γεωπόνοι, δασοκομικοί φορείς, μηχανικοί ...), ενώσεις (τοπίο, φωτισμός, κηπουρική, δενδροκομία), καθώς και τη δημιουργία δικτύων, συνεδριάσεων και επιχειρηματικών ευκαιριών, , Ιταλικά πανεπιστήμια, ιδρύματα, Ο.Π.Α.Α., εταιρείες, εκδοτικούς οίκους, δήμους, συλλογικά και κοινοπραξίες, ερευνητικά κέντρα.

Οι κύριοι στόχοι της Myplant & Garden είναι να γνωρίσουν τις καινοτομίες στον τομέα, να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες, να διευκολύνουν τις καλύτερες επαφές, την ανάπτυξη, την αξία στην αριστεία, το ξεκίνημα του διαλόγου μεταξύ της Ιταλίας και του υπόλοιπου κόσμου, προσφέρουν ευκαιρίες για τεχνικές και επαγγελματικές ενημερώσεις.
Για αυτό το λόγο θα δώσει περισσότερη ώθηση στην έρευνα διεθνών αγοραστών, θα αναπτύξει νέα μορφοποιητικά και ενημερωτικά θέματα σχετικά στην πράσινη βιομηχανία, θα ενισχύσει την επιστροφή των ιταλικών αγορών λουλουδιών στην έκθεση, θα επικεντρωθεί στο θέμα της διακόσμησης, θα δημιουργήσει ειδικές περιοχές για μηχανήματα, τοπίο και πράσινο, θα ενοποιήσει την προσφορά με έναν ολοένα και πιο ολοκληρωμένο και δυναμικό τρόπο, μοναδικό σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

ΕπίσκεψηΗ έκθεση είναι ανοιχτή μόνο στους επαγγελματίες του χώρου. Είναι η μοναδική εμπορική έκθεση που παρουσιάζει και προωθεί όλη την πράσινη βιομηχανία μέσω των 8 μακροοικονομικών της τομέων (φυτώρια, λουλούδια, διακόσμηση, τοπία, μηχανήματα, υπηρεσίες, φροντίδα κήπου, γλάστρες). Οι γεωργοί, οι τεχνικοί, οι αρχιτέκτονες, οι διανομείς, οι χονδρέμποροι, οι μεταπωλητές, οι έμποροι, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, οι παραγωγοί, οι κηπουροί, οι εισαγωγείς-εξαγωγείς, οι δημόσιες διοικήσεις, οι διοργανωτές εκδηλώσεων, όλοι πάνε στο Διεθνές Green Expo για να συναντηθούν, να δουν τις καινοτομίες, να έρθουν σε επαφή με νέα περιβάλλοντα, να αναπτύξουν νέες επαφές, επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες συνεργασίας.


Τομείς
 • Φυτώρια
 

Νεαρά φυτά, δέντρα, θάμνοι, αρωματικά φυτά, οπωροφόρα δέντρα, εξωτικά φυτά, φυτά για το εσωτερικό, υβρίδια και όλα τα νέα στην ιταλική και ξένη αγορά. Ολόκληρη η βιομηχανία της κηπουρικής βρίσκεται στο Myplant & Garden, σε βάθος συλλογής, κατάλληλο για τον επισκέπτη.

 
 • Λουλούδια
 

Είναι ένας χώρος που συνεργάστηκε στην επιστροφή των ιταλικών αγορών λουλουδιών στις εκθέσεις με διεθνή πρόσληψη για παραγωγή αριστείας. Η Myplant αφιερώνει έναν συγκεκριμένο τομέα σε μια βιομηχανία που πρόσφατα παρουσίασε ενθαρρυντικά σημάδια αναγέννησης. Στην διάρκεια της έκθεσης περιμένει τον επισκέπτη με μια μεγάλη ποικιλία από την καλύτερη παραγωγή κομμένων ανθέων σε παγκόσμια κλίμακα, αντιμετωπίζοντας μια διεθνή αγορά που αναζητά καινοτομία και νέες τάσεις.

 
 • Διακόσμηση
 

Η διακόσμηση λουλουδιών στο Myplant είναι ένα μοναδικό και ξεχωριστό στάδιο. Είναι ένας τόπος συνάντησης, ένας τομέας επιχειρήσεων και συναντησης μεταξύ εμπειρογνωμόνων του κλάδου, οι δημιουργοί τάσεων και οι μεγάλοι δάσκαλοι των διεθνών σχολείων λουλουδιών. Αυτός ο δυναμικός τομέας για τη διακόσμηση λουλουδιών δίνει ρυθμό στις τρεις μέρες της έκθεσης με floral show shows, διακοσμητικές επιδόσεις και εγκαταστάσεις υπογραφής.

 
 • Τοπίο

Τα έργα, το τοπίο, τα υλικά και το πράσινο κτίριο είναι οι πρωταγωνιστές που βγαίνουν στο Myplant. Η έκθεση είναι η μόνη ευκαιρία που προσφέρει στην αγορά μια εκθεσιακή και επιχειρηματική ευκαιρία που συνδέει άμεσα την κηπουρική και την εξειδικευμένη αρχιτεκτονική για την κατασκευή και την ανακατασκευή των χώρων πρασίνου - τόσο δημόσιων όσο και ιδιωτικών, τόσο σε μικρή όσο και σε μεγάλη κλίμακα. Οι επαγγελματικές παραγγελίες, οι τεχνικοί, οι Ο.Π.Α.Α. και οι εταιρείες έρχονται σε άμεση επαφή, περιβάλλονται από ποιότητα και συγκεκριμένες ευκαιρίες ανάπτυξης.

 
 • Μηχανήματα

Οι υπεύθυνοι συντήρησης, οι κηπουροί, οι αρχιτέκτονες και οι καλλιεργητές του τοπίου βρίσκουν στον τομέα αυτό όλες τις ειδήσεις στον κλάδο. Οι μηχανές άρδευσης, επεξεργασίας του εδάφους, ανακατασκευή χώρων πρασίνου, συλλογή, επεξεργασία νερού και κλιματισμού θα παρουσιάσουν εργαλεία ανάλυσης, τάπητες, φράχτες, ρουχισμό αλλά και σε θερμοκήπια, λέβητες και εφοδιαστική: είναι ένας κόσμος καινοτομίας διαθέσιμο σε μια αγορά που αναζητά μια νέα κίνηση και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες

 
 • Υπηρεσίες

Οι ασφαλιστικές, οι μεταφορές, οι εκδόσεις, η εφοδιαστική, ο προγραμματισμός, η πληροφορική, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, οι υπηρεσίες προώθησης και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους στο Myplant με τα προϊόντα και τις διαδικασίες τους - παραγωγικές, τεχνολογικές, διοικητικές, διαφημιστικές, υλικοτεχνικές και αποθηκευτικές - με ξεχωριστή ποιοτική προκατάληψη.

 
 • Φροντίδα κήπου
 


Οι χειριστές της φυτοκομίας, της υβριδοποίησης, της έρευνας και του πράσινου κόσμου στο σύνολό του βρίσκουν στο Myplant το καλύτερο της διεθνούς βιομηχανίας για την προστασία και την εκμετάλλευση της παραγωγής τους. Από τα αγροχημικά μέχρι τα φυτοϋγειονομικά προϊόντα, από τα εδάφη και την τύρφη μέχρι τα υποστρώματα και τα φυτικά τρόφιμα. Ένα ολόκληρο σύμπαν των προϊόντων, υπηρεσιών και συμβουλών που είναι απαραίτητες για να αγκαλιάσουν τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

 
 • Γλάστρες
 


Από τα βάζα σχεδιαστών έως τα επαγγελματικά δοχεία, τις γλάστρες παρουσιάζουν το χαρακτήρα τους στο Myplant τόσο ως διακοσμητικό, αισθητικό στοιχείο όσο και ως θεμελιώδες στοιχείο της παραγωγικής διαδικασίας. Οι γλάστρες κάθε διάστασης, κατασκευασμένες σύμφωνα με παραδοσιακές και καινοτόμες τεχνικές, με παλιά και νέα υλικά, βρίσκουν στην έκθεση μια τεράστια, εξειδικευμένη και διεθνή αγορά.

Myplant & Garden - Η Διεθνής Έκθεση Green Expo διοργανώνεται από την V Group με την υποστήριξη του Consorzio Myplant & Garden, το οποίο συγκροτείται από μια ομάδα εταιρειών που εκπροσωπούν τον τομέα.

Η Myplant & Garden είναι συνδεδεμένη με το www.myplantgarden.com και μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Youtube) για να μπορέσει ο καθένας να μάθει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την έκδοση 2017 και τις προεπισκοπήσεις της έκδοσης 2018.

Myplant & Garden Διεθνές Green Expo Fiera Milano - Rho Pero –

21-23 Φεβρουαρίου 2018

Ώρες λειτουργίας: 21-22.2: 9.-18 / 23.02: 9-17

Milano, τηλέφωνο +39 (0) 2 6889080, fax +39 (0) 2 60737218


info@myplantgarden.com –

www.myplantgarden.com

 


Myplant & Garden – International Green Expo
 

In the biggest trade fair headquarters in Europe, the most important and complete b2b trade fair for horticulture, landscape and garden in Italy presents big news for the February 2018 edition.
 
In three editions only, Myplant & Garden has changed the Italian world of trade fairs in the sector by becoming its utmost protagonist. It is a unique melting pot for all the actors of the industry in Italy and it is earning more and more approval even on an international level, by attracting exhibitors, professionals and buyers from all over the world. This is shown by the record numbers of the last edition: 3 days of exhibition (22-23-24 February), 567 exhibitors (+30%>2016; +70%>2015), 21% of which came from abroad (18% in 2016), 110 official, international buyer delegations in the halls, 40 sold-out meetings, seminars, talks and events. More than 13.000 visitors (12% from abroad).
 


Press Myplant & Garden – the only trade fair that presents and promotes the whole green industry through its 8 macro-sectors (nurseries, flowers, decoration, landscape, machinery, services, garden care, pots) – aims at confirming in 2018 its role of Italian meeting place for the international green industry, by facilitating the creation of networks, meetings and business opportunities, also thanks to the participation of professional orders (architects, agronomists, forestry operators, engineers…), associations (landscape, lighting, horticulture, arboriculture), Italian universities, foundations, PPAA, companies, publishing houses, municipalities, collectives and consortiums, research centres.
 
The main objectives for February 2018 – when the most important actors in the horticulture, landscape and garden markets will come together – will be to make known the innovations in the sector, promote products and services, facilitate the best contacts, stimulate the opportunities of economic development, give value to excellence, trigger the dialogue between made in Italy and the rest of the world, offer opportunities for technical and professional updates.
 
In order to follow this process of growth, the edition 2018 of Myplant will add a third hall -- for a total of 45,000 sqm of exhibiting space – will give more impulse to the research of international buyers, will develop new formative and informative themes relevant to the green industry, will enhance the return of Italian flower markets at the fair, will focus on the theme of decoration, will create special areas for machinery, landscape and greenbuilding, will consolidate the offer in an ever more complete and dynamic way, unique in the whole Mediterranean.
Visit
 
The fair is open only to the professionals in the field. It is the only trade fair that presents and promotes  the whole green industry through its 8 macro-sectors (nurseries, flowers, decoration, landscape, machinery, services, garden care, pots) An ever-growing number of professionals goes to Myplant because they consider it the best ‘marketplace for business and networking’ in Italy. Agronomists, technicians, architects, distributors, wholesalers, resellers, dealers, shop owners, producers, gardeners, import-export operators, public administrations, event organisers, owners of hotels and accommodations, forestry operators, nurserymen, engineers, landscape gardeners, agents, all go to the International Green Expo to meet one another, see the innovations, come into contact with new environments,  develop new contacts, business and cooperation opportunities.
 
Becoming exhibitor at Myplant means having the best business and contact opportunities. The trade fair, dedicated to professionals only, is the only one that is able to present and promote on a national and international level the excellence in the green industry, which is represented in the eight macro-sectors: nurseries, flowers, decoration, landscape, machinery, services, garden care and pots.
 
Showing one’s products in the largest trade fair headquarters in Europe, in a city at the centre of the great communication ways on a global level, in the most complete and dynamic exhibition for the green industry in the Mediterranean, means to enter in a unique circuit of business and relations, to meet public and private operators, international buyers, distributors and professionals, stakeholders in the green industry, technicians, producers and dealers.
 
Sectors
 • NurseriesYoung plants, trees, bushes, aromatic plants, fruit plants, exotic plants, plants for the interior, hybrids and all the news in the Italian and foreign markets: the whole horticulture industry finds a window of excellence at Myplant, a fair that is unique in depth of assortment and suitable for a ready and international, visitor. 
Flowers
It is an area that has cooperated in the return of the Italian flower markets to the fairs with an international intake for a production of excellence: Myplant dedicates a specific sector to an industry that has recently shown encouraging signs of rebirth. During the days of exhibition accessories and demonstrations will go hand in hand with an ample selection of the best production of cut flowers on a global scale, by facing an international market that is looking for innovation and new trends.
 
 • Decoration 
Colourful, lively, creative and outstanding, the area dedicated to flower decoration at Myplant is a unique and distinguished stage. It is a meeting place, an area of business and meetings between experts in the sector, trend setters and the great masters of the international flowers schools. This dynamic window to flower decoration gives rhythm to the three days of exhibition with floral fashion shows, decorative performances, and signature installations.
 • Landscape
Projects, landscape, materials and green building are the sprouting protagonists at Myplant. The fair is the only opportunity that offers to the market an exhibiting and business opportunity that links directly horticulture and specialized architecture for the construction and requalification of green areas – both public and private, both on a small and on a large scale. Professional orders, technicians, PPAA and companies come into direct contact, surrounded by quality and concrete opportunities of development.  
 
 • Machinery
Maintenance operators, gardeners, architects and landscapers find in this sector all the news in the industry. Machinery for irrigation, soil processing, requalification of green spaces, collection, water treatment and air-conditioning will exhibit side by side with tools for analysis, carpeting, fences, clothing and also to greenhouses, boilers and logistics: it is a world of innovation available to a market that is looking for a new drive and new business opportunities
 
 • Services
Insurance, transport, publishing, logistics, programming, IT, consulting, promotion and financial services show their innovations at Myplant with their products and processes – productive, technological, administrative, promotional, logistical, storage – with a distinguished qualitative bias. 
 
 • Garden Care


Operators in horticulture, hybridisation, research and the green world as a whole find at Myplant the best of the international industry for the protection and exploitation of their production. From agrochemicals to phytosanitary products, from soils and peats to substrates and plant food… a whole universe of products, services and advice essential to embrace the challenges of the global market.
 
 • Pots


From designer vases to professional containers, pots show their character at Myplant both as a decorative, aesthetic item and as a fundamental element in the production process. Pots of every dimension, made following both traditional and innovative techniques, with old and new materials, find at the fair a vast, expert and international market.
 
Myplant & Garden – International Green Expo is organized by V Group with the support of the Consorzio Myplant & Garden, formed by a group of companies that represent the sector.
 
Myplant & Garden is online with www.myplantgarden.com and on social media channels (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Youtube) to allow everyone to find out all the information on the 2017 edition and previews on the 2018 edition.
 
Myplant & Garden – International Green Expo Fiera Milano – Rho Pero

21-23 February 2018
opening hours: 21-22.2: 9.-18 / 23.02: 9-17 

Milano, phone +39 (0)2 6889080, fax +39 (0)2 60737218

info@myplantgarden.com – www.myplantgarden.com