Ημεριδα για νεες τεχνολογιες στη συγχρονη γεωργια

12 Δεκεμβρίου, 2017
Ημερίδα για νέες τεχνολογίες στη σύγχρονη γεωργία
12 / 12 / 2017

Την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, στο Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «νέες τεχνολογίες στη σύγχρονη γεωργία».
Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ομιλία αφορά παραγωγούς, γεωτεχνικούς και κάθε ενδιαφερόμενο. Υπεύθυνος οργάνωσης κ. Θ. Σωτηρόπουλος (τηλ. 2332041548) 6ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας - Κλιματική Αλλαγή: Προκλήσεις και Προσαρμογή Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας στις 15 Δεκεμβρίου 2017, το οποίο πραγματοποιείται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα δρώμενα της πόλης ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους.

Το φετινό Συνέδριο εστιάζει στο αδιαμφισβήτητο και επιταχυνόμενο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, που για τη χώρα μας θα σημάνει μείωση των βροχοπτώσεων, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας, αύξηση της θερμοκρασίας καθώς και της έντασης κυμάτων καύσωνα.

Περισσότερες πληροφορίες https://www.amcham.gr/events/11762-2/